Barion Pixel

Jobb agyféltekés rajztanfolyamok, alap, haladó és szines

Jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek

péntek 14-17-ig, szombat, vasárnap 9-15-ig

A jobb agyféltekés rajztanfolyamon nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy új látásmódot tanítunk, melynek áldásos hatását életed más területein is tapasztalhatod.

A sima rajztanfolyam és a jobb agyféltekés rajztanfolyam közötti különbség.

 **Megközelítés**:
– **Sima rajztanfolyam**: Hagyományos módszereket alkalmaz, amelyek a technikai készségek fejlesztésére összpontosítanak, mint például a vonalak, árnyékolás, perspektíva és anatómia.
– **Jobb agyféltekés rajztanfolyam**: A jobb agyfélteke használatára ösztönöz, amely kreativitást, intuíciót és vizuális gondolkodást támogat. Célja, hogy a résztvevők megtanuljanak a bal agyfélteke (logikus, analitikus) helyett a jobb agyféltekét használva rajzolni.
**Célok**:
– **Sima rajztanfolyam**: Az alapvető rajzkészségek elsajátítása, amelyek idővel és gyakorlással fejleszthetők.
– **Jobb agyféltekés rajztanfolyam**: Gyors eredmények elérése azáltal, hogy megváltoztatja a rajzoláshoz való hozzáállást és látásmódot. Gyakran ígérik, hogy néhány nap alatt látványos javulás érhető el a rajztudásban.
**Módszerek**:
– **Sima rajztanfolyam**: Strukturált órák, lépésről lépésre haladva a különböző technikákon és alapelveken.
– **Jobb agyféltekés rajztanfolyam**: Gyakorlatok és feladatok, amelyek célja az, hogy a résztvevők „másképp lássanak”. Ide tartozhatnak olyan gyakorlatok, mint például fejjel lefelé rajzolás, negatív terek észlelése és a valóság helyes látásának gyakorlása.
**Tanulási élmény**:
– **Sima rajztanfolyam**: Általában hosszabb időt vesz igénybe a készségek fejlesztése, és nagyobb hangsúlyt fektet a folyamatos gyakorlásra.
– **Jobb agyféltekés rajztanfolyam**: Azonnali sikerélményt és motivációt kínál, mivel gyorsabban érhetők el látványos eredmények. Az oktatás során nagyobb hangsúlyt fektetnek a résztvevők önbizalmának növelésére és a rajzolás élvezetének felfedezésére.
Összefoglalva, a jobb agyféltekés rajztanfolyam gyorsabb, intuitívabb és kreatívabb megközelítést kínál, amely sokak számára vonzóbb lehet, különösen azok számára, akik rövid idő alatt szeretnének jelentős javulást látni rajztudásukban.

A tanfolyamok több részből állnak első a jobb agyféltekés rajztanfolyam amelyre épül a haladó, művész és a színes.  

„Segít abban, hogy elszakadj korábbi megrögzött sémáidtól és új megoldások felé tekints.” (Betty Edwards)

videó a rajzolásról katt

A módszer megalkotója Betty Edwards amerikai rajztanár és író, a Kaliforniai Állami Egyetem professzora. A modern agykutatás eredményeit felhasználó, teljesen új oktatási módszert dolgozott ki.

A gyakorlatok összetett hatása azt a célt szolgálja, hogy növelje önbizalmadat a döntéshozatalok és problémamegoldás során. A kreatív, gondolkodó emberi agy potenciális ereje végtelennek tűnik. A módszer segít abban, hogy tisztában legyél ezzel az erővel.

Lényege, hogy a domináns bal agyfélteke tudását – hogy hogyan kéne kinéznie annak, amit le szeretnénk rajzolni – figyelmen kívül hagyva, a jobb agyfélteke vizuális képességeit előtérbe helyezve, tisztán a látványra koncentrálva rajzoljunk.

jobb agyféltekés rajztanfolyam

A három és két napos tanfolyamok azért hoznak rövid időn belül látványos eredményt a rajzkészségben, mert igazából nem rajzolni tanulnak a részvevők, hanem egy látásmódbeli váltást, egy mentális váltást gyakorolnak a két agyfélteke működésmódja között.     

péntek 14-18-ig, szombat, vasárnap 9-15-ig

 

A tanfolyamok ára 40.000 Ft mely tartalmazza a rajzfelszerelést és a jegyzeteket.

Jelentkezni katt Ide és 06-20-485-3231 számon

előtte-utána képek:

  továbbiakban katt. a kiírásra

  Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam

  Haladó rajztanfolyam

  Színes rajztanfolyam

  Látogass el a honlapomra is

  Legfrissebb írások

  0
   0
   Kosaram
   A kosarad üresVissza az üzletbe