Barion Pixel

Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam

Nyári jobb agyféltekes rajztanfolyam gyerekeknek

Fejleszd gyermeked kreativitását a jobb agyféltekés rajztanfolyamon!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreatívabb és magabiztosabb legyen a rajzolásban, akkor itt a lehetőség! A jobb agyféltekés rajztanfolyamunk olyan technikákat és módszereket tanít, amelyek segítségével fejleszthető a gyermeked rajztudása és kreativitása. A tanfolyamon tapasztalt oktatóink segítenek gyermekednek kibontakoztatni a művészi képességeit, miközben játékos és szórakoztató órákon vesznek részt. A rajztanfolyamunkat 7 és 14 éves gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnek rajzolni, vagy akik szeretnének javítani a rajztudásukon. Ha szeretnéd, hogy gyermeked részt vegyen a jobb agyféltekés rajztanfolyamon, akkor kérjük, kattints az alábbi linkre és jelentkezz: 

A tanfolyamunk limitált számú helyet biztosít, így érdemes minél hamarabb jelentkezni! Ha bármilyen kérdésed van a rajztanfolyammal kapcsolatban, akkor írj nekünk üzenetet, és mi örömmel segítünk! (foldesieva7@gmail.com) Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget gyermeked kreativitásának és rajztudásának fejlesztésére!

hétfő-csütörtök 9-16-ig, péntek 9-14-ig

Békéscsaba, Kaland-Vár Játszóház:

Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam.

Július 1 – 5. – rajz

Július 15 – 19. – rajz

Augusztus 12 – 16. – festés

Augusztus 26 – 30. – rajz

Gyula, Civil Ház:

Július 8 – 12.

Július 29 – Augusztus 2.

Augusztus 19 – 23.

Orosháza, Művelődési Központ:

Július 22 – 26.

Szolnok, Zöld Ház:

Június 24 – 28.

Szeghalom, Művelődési Központ:

Augusztus 5 – 9.

A jobb agyféltekés kreatív rajzos tanulás egy olyan oktatási módszer, amely a jobb agyfélteke kreatív és intuíciós képességeire támaszkodik, hogy segítse a tanulókat vizuálisan kifejezni magukat és jobban megérteni az anyagot.
A jobb agyféltekés kreatív rajzos tanulás célja az, hogy a tanulókat kreatív és vizuális módon közelítse meg az oktatott anyaghoz, és lehetővé tegye számukra, hogy személyesebb kapcsolatot alakítsanak ki vele. Ezáltal segíthet a tanulóknak jobban megérteni és emlékezni az anyagra, valamint fejlesztheti a kreativitásukat és gondolkodásukat.
A jelentkezéshez szükséges adatok:
– gyermek neve,
– életkora,
– szülő neve,
– telefon szám,
– email cím.
A jelentkezés 10.000.- ft előleg befizetével válik érvényessé az otp 11773339-01177763 számú szla számra.
Megjegyzésben feltüntetni:
gyermek nevét,
tanfolyam helyszíne,ideje

Miért hozd hozzánk gyermeked?

 Ha már egy pálcika embert tud rajzolni, hozd! Ha szeretnéd, hogy jobban rajzoljon, vagy szeretnéd, hogy megtanuljon rajzolni. Ha nem szeret rajzolni, itt megszereti, mert nem csak a rajzolásról szól, hanem arról, hogyan legyen kreatív. Barátokat talál. Megtapasztalja a sikerélményt.

Miért fontos, hogy a gyermek rajzoljon, kreatívkodjon, alkosson?

 • Fejleszti a finommotorikus képességet.
 • Segít a térlátásban.
 • Javítja a szem és a kéz koordinációját.
 • Segít a helyes ceruzafogás kialakításában.
 • Segíti az érzelmek kezelését.

Azért fontosak a jobb agyféltekés képzések, mert sajnos az iskolában nincs mód a jobb agyfélteke, így a kreatív gondolkodás fejlesztésére. A kreatív gyerek kiegyensúlyozottabb, boldogabb, alkalmazkodóbb, magasabb intelligenciára tud szert tenni, érzelmileg stabilak.

 • Az ár tartalmazza a rajzfelszerelést, jegyzeteket és az ebédet.
 • Elérhetőségek: Földesi Éva
 • 06-20-485-3231
 • foldesieva7@gmail.com
 • hétfő-csütörtök 9-16-ig, péntek 9-14-ig

jobb agyféltekés rajzolásÚgy, ahogy a biciklizés tudása is részfolyamatokból épül fel, ugyan úgy a rajzolás képessége is.
A hibás rajzok alapján a gyerek gyakran eldönti: „Nem tudok rajzolni.” Pedig,az általa lerajzolt formák jelzik, hogy tud. A probléma a korábban elraktározott tudással van, ami  megakadályozza, hogy az orra előtt lévő tárgyakat olyannak lássa, amilyenek valójában.
Sok felnőtt meséli el kínzóan tiszta emlékeit arról, amikor valaki gúnyt űzött a rajzolási próbálkozásaiból. A tanulás egyszerű rajzfeladatokkal indul, ahol maximum egy-két dologra kell figyelni, majd folyamatosan nehezítve a feladatokat a látásmód megváltozik, a jobb agyfélteke működésbe lép, és a rajzok minősége látványos fejlődésnek indul.

Miért válaszd a Flow&Art Stúdiót?

 Húsz éve foglalkozom gyermekek, felnőttek segítésével és fejlesztésével. Foglalkozási területem a képességfejlesztés, komplex egyéni önmegismerés.  Végzettségeim: andragógus, szupervízor, jobb agyféltekés tréner, mester coach, mediátor.

Munkám során kialakított saját technikát jól tudom alkalmazni a gyermekekkel való foglalkozásokon. A jobb agyféltekés tanulás és rajztanfolyamok bebizonyították, hogy a gyermekek tanulmányi eredménye javul, koncentrációs képességük nő, kézügyességük finomodik, önbizalmuk a sikerélmény miatt nő.

Rajzolás közben

 • fejlődnek a gyermek kézizmai,
 • erősödnek az ízületek, és
 • összehangolódik a szem-kéz munka.

Az egyre biztosabb ceruzafogásnak köszönhetően könnyebben fog menni a betűrajzolás, azaz a folyóírás is.

A rajzolás azonban nem csak a későbbi tanulási készséget fejleszti, hanem a mindennapi élményfeldolgozásban is sokat segít. A gyerekek a napi pozitív és negatív érzéseket, feszültségeket ugyanis képesek rajzban is feldolgozni.

  Egyhetes gyermek rajztanfolyamok képekben.

  Előtte-utána képek.

  « A 3 »

   

  Legfrissebb írások

  0
   0
   Kosaram
   A kosarad üresVissza az üzletbe